Andere diensten

Hilversum 2024

Heeft u een feest, bruiloft of andere samenkomst? En wilt u hiervan opnamen hebben vanuit de lucht? Neem dan gerust contact op met ons! Voor een vaste en eerlijke prijs bieden wij luchtopnames met een drone aan in 4K kwaliteit. Rauwe beelden die u zelf achteraf kan bewerken op de computer, of wij kunnen dat eventueel voor u doen.

Kosten:

20 minuten opname – € 70,00 – Dit is zonder onverwachte kosten. In principe werken wij alleen in de omgeving van Vianen / Utrecht. Bewerken van de beelden is een vaste meerprijs van €60 euro. Indien u de beelden zelf wilt bewerken kan dat ook. U krijgt de (onbewerkte) beelden aangeleverd op een USB Stick of Online via een link.

Inzet onder voorbehoud van weersomstandigheden en nader te beoordelen veilige vlieg locatie. Bij regen en (harde) wind kan er niet gevlogen worden!

Bent u uw (trouw)ring verloren in uw tuin? Of een ander metalen voorwerp? Wij kunnen helpen om uw verloren metalen voorwerpen proberen terug te vinden.

Kosten:

Per 15 minuten zoektijd rekenen wij standaard € 40,00 euro. Zonder verborgen kosten. Wij werken in de omgeving van Vianen / Utrecht. Indien wij het voorwerp niet hebben kunnen vinden, trekken wij van elk vol tijdvak van 15 minuten €15,00 af van de prijs. Zonder resultaat betaalt u dan dus €25,00 per 15 minuten.

..

VPC Services is ingeschreven bij de KvK onder nr. 69249199.